Ilyen, amikor egy autóban ülő kis csapatnak tele megy a gatyája egy bohóctól!

2016 Október 09

Ütős kis videó látott nemrégiben napvilágot, melyben egy autóban ülő társaság vezet hazafelé az éjszaka közepén, majd váratlanul egy bohóc jelenik meg az útszéli sötétben. Ekkor elszabadul a pokol!

Manapság Amerikában a bohóc ruhás ijesztgetések reneszánszukat élik.

Ez talán annak is köszönhető, hogy hamarosan bemutatják, illetve készülőben van az „It” című horrorfilm, mely egy klasszikus Stephen King adaptáció lesz.

Az 1986-ban megjelent Az című regény Stephen King legkiválóbb műveinek egyike. Az epikus terjedelmű, két kötetben megjelent horror hét gyerek barátságáról és az őket, illetve városuk lakóit rettegésben tartó titokzatos lény rémtetteiről szól.

A szörnyeteg, amelynek neve nincsen, a félelemből táplálkozik és habár számtalan módon képes testet ölteni, a kedvenc formája mégis a gyilkos humorú bohóc: Pennywise alakja.

Az utóbbi években egyre több bohóc ruhás átverésről számoltak be Amerika szerte. Ezek egy része azonban rosszabbul is végződött, mert nem mindenki vevő a fekete humorra.

Így volt ezzel a lenti videón látható baráti társaság is, akik épp autókáztak hazafelé, amikor az éj sötétjében az úton előbukkant egy riasztó bohóc alakja.

Annyira tele lett a gatya mindenkinél, hogy félelmükben úgy megleckéztették a bohócot, mint még soha.

Nézd meg a videót, és nézd meg, hogy mi történt utána. Egy biztos: ezek után kétszer meggondolod, hogy megijessz-e bárkit is bohóc ruhában.

Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is!

ijesztő videó vicc

 

Megtekintések száma: 15164


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet