Itt van a pizza egy új és ötletes felhasználási módja!

2016 Október 18

Szeretnél sörözni pizzázás közben, de anélkül, hogy le kéne hajolnod a pizza szeletért? Akkor ezt az elborult ötletet neked találták ki!

Te kipróbálnád ezt a bizarr, ámde nagyon nagy ötletet? Egy férfi, aki nem mellesleg egy nagy népszerűségnek örvendő gasztronómiai csatornát vezet a Youtube-on, rájött, hogyan lehet elegánsan és ötletesen háziasítani a pizzát a sörrel.

Bizonyára benne is számtalanszor felmerült a férfiakat foglalkoztató nagy dilemma: igyon egy hideg sört, vagy hajoljon az asztalhoz egy szelet pizzáért?

Ráadásul köztudott, hogy alkoholfogyasztás előtt és közben érdemes enni valamit, így kevésbé hat károsan szervezetünkre az ital, vagy a sör.

A „The Vulgar Chef” (avagy a szabad szájú szakács) egy olyan remek dolgot talált ki, mellyel véget vethetünk a nagy dilemmának.

A pizza ugyanis szó szerint a sörünk körül fog tekeregni!

Elsőre hihetetlenül hangzik, és nehéz is elképzelni, de ha megnézed a képet, akkor érteni fogod, hogyan is néz ki az egész.

Nincs más dolgod, mint elkészíteni a pizzát, ám a szokásos kör alak helyett hosszúkás „csíkokat” hagyj meg, és arra pakold fel a feltéteket.

Ezután egy konzerves dobozra, vagy olyan formára csavarod fel, mely megegyezik egy sörös doboz átmérőjével, és bírja a sütő pokoli melegét, majd beteszed és kisütöd.

Ha ezzel megvagy, óvatosan lehúzod a formáról, majd a jéghideg sörös dobozodra húzod. És el is készültél. Egyszerre tudsz pizzázni és sörözni, anélkül, hogy oda kellene bárhová is hajolnod!

Igazi királynak érezheted magad, a teremtés igazi koronájának!

vicces videó videók recept

 

Megtekintések száma: 9961


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet