Tengerészgyalogos talált egy éhező, elhagyott Pit Bullt, szorosan egy kukához kötözve

2017 Január 08

Egyenruhás fiaink és lányaink dolga, hogy megvédjenek bennünket, és nincs is erre ragyogóbb példa, mint a tengerészgyalogos, Jaryd Horsley. Horsley éppen munkából ment hazafelé, amikor egy rémes felfedezést tett.

A San Diego, Tlamadge részén lévő lakása mellett, egy fiatal éhező pitbullt talált, szorosan a kukához kötözve.

Mint közülünk sokan, Horsley is szereti a kutyákat. Fájó szívvel látta, hogy a kötelet olyan szorosan kötötték a szegény kölyök nyaka köré, hogy még ülni is alig tudott.

“Úgy tűnt, hogy azt akarták, hogy, ha jön a szemetes, akkor őt is vigye el. Ez nagyon durva. Ki tud ilyet tenni egy ártatlan kölyökkutyával?” mondta az ABC 10 News-nak.

Ezt nem nézhette tovább, ezért Horsley és menyasszonya örökbefogadták a 8 hónapos pitbullt, Phoebét és azonnal állatorvoshoz vitték, hogy megtudják rendben van-e a kutyus és, hogy mi lehetett vele a baj, amiért valaki kidobta.

Kiderült, hogy Phoebének egy csúnya bőrfertőzés van valamint életveszélyes szívzöreje, amit, ha nem kezelnek, akkor csak egy éve lehetett volna még a kutyusnak.

De ez nem rettentette vissza Horsleyt, otthont adott a kutyának. „Csak azt akarom, hogy boldog legyen, kényelmes és boldog élete, nem számít, hogy meddig”, mondta.

Ön is segíthet Phoebének egy második esélyt kapnia, ha adakozik a GoFundMe page oldalon.

Kérjük, ossza meg ezt a cikket, ha úgy gondolja, hogy Phoebe a legjobbat érdemli!

videó érdekes érdekesség megható

 

Megtekintések száma: 162406


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet