Zseniális: Ilyen lenne, ha az Apple felvásárolná a McDonald’s-t!

2016 Október 24

Egy kreatív, és egyszerre zseniális videó figurázza ki az Apple cég nagyot mondását. Ezt egyszerűen látnod kell!

Mindenki tudja, hogy az Apple szeret nagyot mondani. Ezt sokszor még maguk az Apple termékek hívei és a vásárlóik is el szokták ismerni.

Ez még önmagában nem is lenne furcsa, elvégre ki ne akarná eladni a termékeit? Ehhez pedig mindenki lódít egy kicsit, nem igaz?

Nos, ebben ugyan van valami, de az Apple mégis kitűnik a tömegből. Sokak szerint ugyanis a termékeik sikere a puszta marketing sikerének az eredményességére alapoznak, tehát nem a termék minőségével szereznek új vásárlókat, hanem a profi marketinggel, és a nagyot mondásokkal.

Gondoljunk csak magára az iPhone-ra ami nem csak egy telefon, hanem egy életérzés, egy státusszimbólum. Ezt sikeresen beültették a fejekbe, mondhatni profi módon.

M a készülékház legkisebb kanyarulatait is a tervezőcsapat gondos, hosszú évekig tartó kutatómunkája előzte meg, és a MacBookok billentyűzetei is épp a kékesfehérnek abban az árnyalatában világítanak, ami az évszázados felmérések szerint az emberi szem számára a legkényelmesebb és leginkább megnyugtató.

Most egy „megelégelte” a BuzzFeed kreatív csapata, és egy olyan videót dobtak össze, ami fityiszt mutat az Apple-nek, és bemutatja, milyen lenne a McDonald’s, ha az Apple kezében lenne, és hasonló marketing eszközökkel élne.

Nem lőjük le a poénokat, de mindegyik nagyon üt – innentől garantáljuk, hogy senki sem néz ugyanúgy egy szál sült krumplira, nuggetre, vagy egy Big Macre!

Irány a meki, mert ez is egy életérzés? Ha tetszett, OSZD MEG másokkal is!

videó humoros vicc reklám marketing

 

Megtekintések száma: 36630


Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet